Verwijzers

Wanneer u als scheidingsplanner, advocaat, mediator, kinderrechter, kindertherapeut, psycholoog/orthopedagoog, huisarts, jeugdteammedewerker, hulpverlener of andere betrokkene een vader en moeder kent die gaan scheiden, net in scheiding liggen of veel strijd hebben in de onderlinge taal tijdens het scheidingstraject, kunnen wij ondersteuning bieden om de communicatie onder de gezinsleden om te buigen tot een neutrale vorm van communiceren. De stem van het kind staat bij ons centraal, bij elke schaal.

Bij elke scheiding is een ouderschapsplan verplicht. Ons gezinsplan waarin de stem van elk gezinslid gehoord en beschreven wordt, is een onderdeel van het ouderschapsplan. Hierin staan de overtuigingen en afspraken die de gezinsleden samen hebben opgesteld omtrent de opvoeding.

Mocht u als verwijzer meer informatie wensen of telefonisch overleg wensen, kunt u ons een mail sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om hier verder op in te gaan.