Tevreden of ontevreden?

Begeleiding rondom scheidingsproblematiek kan veel emoties met zich mee brengen. Wij vinden het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen u en uw therapeut. Al onze therapeuten zijn aangesloten bij een beroepsvereniging en werken volgens de beroepscode.

Uw mening is belangrijk. Bent u tevreden over de samenwerking tussen u en een van de therapeuten, dan horen wij dat graag.

Zeker bij scheidingsproblematiek kan het soms zijn dat het traject anders verloopt dan gehoopt. Als u ergens niet tevreden over bent, bespreek dit dan eerst met de betreffende therapeut. Dit zorgt vaak al voor een oplossing. Mocht u er samen niet uitkomen, dan kunt u een formele klacht indienen via het Klachtformulier te vinden op de website. U kunt uw klacht sturen aan:

Zicht op de Toekomst
Reeweg Oost 81
3312 CL Dordrecht
Of per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar aanleiding van dit klachtenformulier zal een van de eigenaren contact met u opnemen om in gesprek te gaan. Zij zal zich inzetten om samen met u en de betreffende therapeut tot een oplossing te komen.

Mocht dit onvoldoende blijken, kunt u een extern bemiddelaar inschakelen of het klachtenformulier met naam, adres en datum indienen bij Quasir, www.Quasir.nl. U mag zich bij de gesprekken altijd laten bijstaan door iemand die u vertrouwt.

 

De volgende contactgegevens kunt u gebruiken om uw klacht in te dienen volgens het stappenplan (zie flyer, klik hier):
Via de flyer* wordt uitgelegd welke stappen u kunt ondernemen en hoe het proces verloopt.

Klachtenfunctionaris op afroep

Telefoonnummer: 06-484 455 38 (9.00 tot 17.00 uur ma t/m vr)
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Stichting Zorggeschil

Adres: Stichting Zorggeschil
Postbus 24018
3502 MA Utrecht
Telefoonnummer:              06-12583075 (ambtelijk secretaris) (9.00 tot 17.00 uur ma t/m vr)
Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.zorggeschil.nl