Bij Zicht op de Toekomst staan wij als team voor jou klaar. Een team zijn betekent voor ons dat we samenwerken en elkaars talenten inzetten wanneer de situatie er om vraagt. Zo hebben wij wekelijks overleg om elkaar scherp te houden op onderliggende patronen die spelen, of er rekening gehouden wordt met de behoeften en belangen van ieder gezinslid en of de stem van het kind vertegenwoordigt is. Deze manier van werken vergroot de kans op succes in het meerzijdig partijdig zijn en het werken aan parallel-ouderschap. 

Margreeth:

Hallo ik ben Margreeth Radenborg, moeder van twee kinderen. Ik ben Kindercoach en Speltherapeute. De kinderen vanaf 5 jaar tot 10 jaar zijn welkom bij mij. 

Samen met het jonge kind ga ik kijken wat hij of zij allemaal zelf kan doen als zijn of haar ouders gescheiden zijn en er nog steeds veel ruzie is.

Beroepsvereniging Adonia: 544

NVVS register: 111159

Colinda:

Hallo, ik ben Colinda Kroon-Berendsen, Toegepast psycholoog en Systeemtherapeutisch werker. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Bij Zicht op de Toekomst ben ik een kindtherapeut die de kinderen vanaf 10 jaar spreekt. 

Samen met de jongere ga ik het hebben over de scheiding van zijn of haar ouders. We gaan ontdekken met welke zorgen de jongere zelf aan de slag kan en welke zorgen eigenlijk van iemand anders zijn.

Beroepsvereniging BPSW: 725242

SKJ register:  100018502

Anneke:

Hallo, ik ben Anneke Treep, moeder van twee kinderen, logopedist en orthopedagoog-generalist. Bij Zicht op de Toekomst ben ik een oudertherapeut die met een van de ouders spreekt.

Samen met de ouder ga ik het hebben over de kwetsingen en zorgen rondom de scheiding en de kinderen. Samen met de ouder kijk ik hoe hij/zij weer in zijn/haar kracht kan komen te staan en wat diegene ervoor nodig heeft om zijn/haar ouderrol goed in te kunnen vullen. 

Beroepsvereniging NVO: 6615

SKJ register: 1200000273

Nicole:

Hoi, mijn naam is Nicole Kranenburg. Ik ben HBO-pedagoog en NLP Practitioner. Binnen Zicht op de Toekomst begeleid ik de vader en moeders, wat mij een van de oudertherapeuten maakt.

Aandachtspunt in mijn begeleiding is luisteren naar ‘de stem van het kind’. Hoe kun je als moeder of vader hier goed zicht op krijgen? Tijdens deze zoektocht help ik je ontdekken waar je staat als vader of moeder en hoe je kunt loskomen van belemmerende gevoelens zoals stress en/of boosheid. Om vanuit daar, stap voor stap, het Parallel Ouderschap op te gaan pakken.   

Dit proces biedt jou als vader of moeder de mogelijkheid om met nieuwe inzichten vertrouwen te krijgen in een hoopvol toekomstperspectief voor jou en je kind(eren).    

Beroepsvereniging BPSW: 627680

SKJ register: 140021721

Annemieke:

Ik ben Annemieke Kik, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Ik ben naast kindercoach en kindertherapeut ook werkzaam als Coördinator Zorg en Mentoraat bij het LOVK. Bij Zicht op de Toekomst werk ik als ouder- en kindtherapeut voor kinderen tot 10 jaar. 

Samen met ouders, of met het kind, gaan we aan de slag om een weg te vinden in de wirwar van gevoelens en emoties die er rondom een scheiding spelen. De stem van het kind wijst ons hierbij de weg en speelt de hoofdrol.  

Djellza:

Hallo, ik ben Djellza Freeth en sinds maart 2020 werk ik met veel plezier bij Zicht op de Toekomst als secretaresse. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik ben opgeleid administratief juridisch medewerker.  

Ik houd mij bezig met administratieve taken en onderhoud de contacten met de gemeente en cliënten. Door mensen goed te informeren over hoe het proces er bij Zicht op de Toekomst uitziet, kan er op de juiste manier gewerkt worden aan het traject en de zo groot mogelijke resultaten worden behaald.